Portretele-robot ale suspecţilor în cazul dublului asasinat de la Siret au fost date publicităţii

Poliţiştii care anchetează dublul asasinat din oraşul Siret de miercurea trecută, când o femeie în vârstă de 39 de ani şi fiica ei de şase ani au fost împuşcate în cap, au dat publicităţii, miercuri, portretele-robot ale celor doi suspecţi.

320 afișări
Imaginea articolului Portretele-robot ale suspecţilor în cazul dublului asasinat de la Siret au fost date publicităţii

Portretele-robot ale suspecţilor în cazul dublului asasinat de la Siret au fost date publicităţii (Imagini: IGPR)

Astfel, unul dintre cei doi bărbaţi are vârsta între 30 - 35 ani, înălţime aproximativă de 1,80 metri, constituţie corporală solidă, forma feţei dreptunghiulară, tenul măsliniu - deschis, nebărbierit, cu păr facial până spre zona superioară a obrajilor, posibil să aibă un semn de formă ovală pe unul dintre obraji cu lungimea de aproximativ un centimetru, are părul negru, drept, des, scurt, cu linia de inserţie concavă, fruntea uşor ridată, sprâncenele groase, ochii de culoare albastru închis, nasul normal, iar gura de mărime mijlocie. Potrivit portretului-robot întocmit de anchetatori, bărbatul are spatele lat şi era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră, posibil de fâş, cu fermoar negru, pantaloni largi de culoare închisă, iar pe cap purta un fes de culoare neagră şi avea o ţinută neîngrijită.

Portret IGPR

Cel de-al doile suspect este un bărbat cu vârsta până în 40 - 45 de ani, cu înălţime aproximativă sub 1,70 metri, constituţie corporală normală, tenul deschis, gălbui, faţă de formă rotundă, nebărbierit, cu părul facial de culoare deschisă (roşcat), părul şaten, cu chelie frontală parţială, ochii de culoare căprui, întredeschişi, sprâncene foarte slab vizibile, nasul posibil cu deviaţie de sept şi gura mică, Bărbatul care părea îmbătrânit prematur, era îmbrăcat cu o haină din doc de culoare gri închis spre verzui, iar pe cap avea o căciulă din blană de culoare gri cu alb, ţinuta lui fiindt tot neîngrijită, ca şi în cazul celuilalt suspect.

Portret robot IGPR

Persoanele ce pot furniza informaţii care să ducă la identificarea celor doi suspecţi sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vasile Hriţcu, bărbatul din Siret căruia i-au fost ucise fetiţa şi soţia crede că mobilul crimei a fost jaful, în condiţiile în care i-au dispărut din casă 12.000-13.000 de euro, el menţionând că nu are duşmani şi a negat că ar fi implicat în contrabanda cu ţigări.

El a declarat presei, vineri, că miercuri se afla la Suceava la un control medical împreună cu băiatul său şi că a vorbit la telefon cu soţia sa, care i-a spus că la uşa apartamentului lor au venit două persoane cu care nu se poate înţelege, acestea vorbind, cel mai probabil, în limba ucraineană, iar apoi convorbirea s-a întrerupt.

Întrebat dacă el crede că ucigaşii sunt din Ucraina, Hriţcu a spus că limba ucraineană este folosită şi de locuitori din satele din apropiere.

Totodată, bărbatul a spus că la momentul crimei ar fi trebuit să se afle şi el acasă şi că doar vizita la medic a făcut să-şi schimbe programul.

O femeie în vârstă de 39 de ani şi fetiţa acesteia, de şase ani, au fost găsite împuşcate, miercuri seară, în locuinţa lor din oraşul sucevean Siret, cele două fiind împuşcate în cap cu o armă cu calibrul de nouă milimetri. Cadavrele au fost descoperite de către soţul femeii, care a sunat la 112.

În acest caz a fost făcută necropsia celor două cadavre, iar potrivit raportului preliminar moartea femeii şi a fiicei acesteia a fost violentă ca urmare a unor plăgi împuşcate în zona frontală.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici