Siret: Mamă şi fiică împuşcate în propria locuinţă - VIDEO

O femeie şi fetiţa acesteia au fost găsite împuşcate, miercuri seară, în locuinţa lor din oraşul sucevean Siret, la ora transmiterii acestei ştiri mai multe echipaje de Poliţie şi procurori criminalişti aflându-se la faţa locului.

195 afișări
Imaginea articolului Siret: Mamă şi fiică împuşcate în propria locuinţă - VIDEO

Siret: Mamă şi fiică împuşcate în propria locuinţă

Potrivit unor surse judiciare, femeia avea 36 de ani.

Atât femeia, cât şi fetiţa acesteia, în vârstă de cinci ani, au fost găsite împuşcate în cap.

Cadavrele au fost descoperite de către soţul femeii, care a sunat la 112.

Prima ipoteză a anchetatorilor este crima, fiind luate măsuri sporite de control la frontieră şi în oraş, a declarat şeful Poliţiei Suceava, comisar-şef Nicuşor Todiruţ.

Potrivit surse citate, la ora transmiterii acestei ştiri la locuinţa în care au fost găsite cele două cadavre se află criminalişti care fac cercetări şi ridică probe.

Şeful Poliţiei Judeţene Suceava a spus că la frontieră au fost luate măsuri suplimentare de verificare a persoanelor care ies din ţară şi se fac investigaţii în toate zonele oraşului Siret.

Video Stirileprotv.ro

"Sunt efective importante dislocate în zonă, oraşul este verificat pas cu pas, iar anchetatorii discută cu rude şi cunoscuţi ai familiei şi verifică relaţiile de afaceri ale soţului femeii", a spus şeful Poliţiei Judeţene Suceava, precizând că nu este exclusă nicio ipoteză în acest caz.

Conform unor surse judiciare, soţul femeii se ocupă cu schimbul valutar.

Soţul femeii datora câteva mii de euro

Soţul femeii datora câteva mii de euro unor persoane, au declarat, miercuri seară, agenţiei MEDIAFAX surse judiciare, care nu au putut preciza cine îi împrumutase bărbatului banii.

Aceleaşi surse au precizat că fetiţa a fost împuşcată în frunte, iar mama în tâmplă.

Potrivit surselor judiciare citate, acest asasinat este unul "atipic" pentru cazurile de recuperare de bani, motiv pentru care anchetatorii merg pe ipoteza că mobilul crimei ar fi "ceva mai grav" decât o recuperare a unei datorii.

Aceleaşi surse au precizat că fapta s-a produs în locuinţa familiei, situată la etajul doi al unui bloc din localitate.

"Sunt audiaţi soţul şi vecinii", au declarat sursele judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici