Poşta Română majorează fondul de salarii pentru 2009

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română a decis să aprobe majorarea fondului de salarii pentru anul 2009, a anunţat, sâmbătă, la Suceava, preşedintele CA al CNPR, Marius Vatavu, care a spus că acest lucru va însemna o mărire a salariilor, însă creşterea va fi "prudentă".

15 afișări
Imaginea articolului Poşta Română majorează fondul de salarii pentru 2009

Poşta Română majorează fondul de salarii pentru 2009

Vatavu a declarat corespondentului MEDIAFAX că majorarea fondului cheltuielilor cu salariile pentru 2009 urmează să fie negociată cu sindicatele în vederea stabilirii cuantumului cu care ar putea fi majorate salariile din sistem.

"Această majorare a fondului de salarii se va transforma într-un cuantum de creştere salarială pe anul 2009, în urma negocierilor cu sindicatele care se desfăşoară în prezent", a spus preşedintele CA al CN Poşta Română.

Vatavu a evitat să precizeze procentul cu care se majorează fondul de salarii arătând că "va fi o creştere prudentă", apropiată de rata inflaţiei prognozate.

Preşedintele CA al CN Poşta Română a participat, sâmbătă, la Suceava, la marşul factorilor poştali din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici