Poşta Română va avea un program special în perioada 1-6 mai. Când începe distribuirea pensiilor

  • Poşta Română anunţă că va avea un program special în perioada 1-6 mai.
  • Distribuţia pensiilor va începe din 2 mai, au anunţat reprezentanţii companiei.
8636 afișări
Imaginea articolului Poşta Română va avea un program special în perioada 1-6 mai. Când începe distribuirea pensiilor

Compania Poşta Română anunţă că programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat în perioada 1 mai - 6 mai 2024.

„De asemenea, precizăm faptul că distribuirea drepturilor sociale (pensii) va începe cu data de 2 mai, în termenul asumat cu Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale”, se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, în 1 Mai 2024, de Ziua Muncii, toate subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor fi închise, în 2 mai toate subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor funcţiona conform programului normal de lucru, iar în perioada 3 mai, Vinerea Mare – 6 mai, luni, a doua zi de Paşte, toate subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor fi închise.

Începând de marţi, 7 mai, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Reprezentanţii Poştei anunţă că programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paştelui), precum şi prima şi a doua zi de Paşti sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, preluate şi în Contractul Colectiv de Muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici