Poteraş, despre avansarea în grad: Nu mi se pare nimic anormal

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că avansarea sa în grad nu este ceva anormal, arătând că sunt anormale cazurile în care au fost avansaţi cei care nu au făcut armata sau avansările de la soldat la general.

188 afișări
Imaginea articolului Poteraş, despre avansarea în grad: Nu mi se pare nimic anormal

Cristian Poteraş (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mie nu mi se pare nimic anormal", a spus Poteraş, întrebat despre avansarea sa în grad, de la locotenent-colonel la colonel, numele său apărând pe listele avansărilor în grad cu "nereguli".

Poteraş consideră anormale cazurile în care au fost avansate persoane care nu au făcut armata, sau în care se trece de la soldat la general.

"E anormal când au fost avansaţi de la soldat la general, unii nu au făcut nici armate", a adăugat Poteraş.

Guvernatorul Mugur Isărescu, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruţa Kovesi, fostul şef ANAF, Sorin Blejnar şi psihoterapeutul Aliodor Manolea se află pe lista MApN cu avansări în grad din 2011 şi 2012 în care au fost constatate nereguli.

În lista înaintărilor în grad în rezervă din 2012 mai apar fostul preşedinte al CJ Iaşi, Constantin Simirad, care din sublocotenent a devenit colonel, dar şi fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, devenit din locotenent-colonel, colonel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici