Poveste emoţionantă. Căţeluşă furată într-o intersecţie din Bucureşti, găsită după doi ani

O căţeluşă care a fost furată în urmă cu doi ani dintr-o intersecţie din Capitală a fost găsită joi de poliţiştii locali şi predată proprietarului.

2030 afișări
Imaginea articolului Poveste emoţionantă. Căţeluşă furată într-o intersecţie din Bucureşti, găsită după doi ani

Sursa foto: Facebook/Politia Locala Bucuresti - www.plmb.ro

Un echipaj al Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, aflat în misiune de patrulare în cartierul Ferentari, a găsit joi un căţel şi o căţeluşă lângă un gard.

„Doi bichoni, fetiţă şi băiat stăteau speriaţi de zgomotul străzii, înghesuiţi unul în celălalt. Au fost verificaţi cu ajutorul cititorului de cipuri şi căţeluşa a fost identificată. Cel de al doilea, băieţelul a fost predat către ASPA în speranţa adopţiei”, arată poliţiştii locali.

Datorită cipului implantat, stăpânul căţeluşei a fost identificat. Poliţiştii Serviciului Poliţia Animalelor l-au contactat telefonic şi i-au comunicat vestea.

„Cu lacrimi în glas ne-a relatat că a declarat dispariţia Sarei în R.E.C.S. cu doi ani în urmă, de când aceasta a dispărut. Deţinătorul bichonului ne-a povestit totodată cum i-a fost furată căţeluşa de la intersecţia Şos. Olteniţa cu str. Stoian Militaru. O maşină a oprit lângă ea, au înşfăcat-o şi au demarat rapid. Nu a reuşit să reţină numărul de înmatriculare pe fondul emoţiei. De atunci a tot căutat-o, dar fără rezultat. Iată că spiritul sărbătorilor a făcut ca să se reântâlnească şi Sara să revină la stăpânii ei iubitori”, au scris pe Facebook reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici