Povestea cumplită a unei crime: Trupul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Botoşani, la aproape o lună de la deces

  • Un bărbat de 39 de ani a fost găsit, fără viaţă.
  • Acesta a fost bătut şi aruncat într-o fântână din localitatea Ipoteşti, judeţul Botoşani.
  • A trecut aproape o lună între momentul morţii şi descoperirea trupului neînsufleţit.
667 afișări
Imaginea articolului Povestea cumplită a unei crime: Trupul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Botoşani, la aproape o lună de la deces

Politiştii botoşăneni anunţă, vineri seara, că în urmă cu cinci zile au fost anunţaţi despre gasirea cadavrului unui bărbat de 39 de ani într-o fântână din Ipoteşti.

A fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul a fost bătut de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoştea şi cu care ar fi băut în noaptea de 23/24 octombrie 2020.

Din cercetări a rezultat că între victimă şi cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, tinerii aplicându-i mai multe lovituri, după care l-ar fi aruncat-o în fântână.

Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate pentru omor.

Vineri au avut loc percheziţii la locuinţele celor doi suspecţi, fiind ridicate „mai multe mijloace materiale de probă”.

De asemenea, au fost depistaţi cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei, fiind conduşi la audieri. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici