Prahova: Circulaţie rutieră îngreunată pe DN1, pe serpentinele de la Posada

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri, pe drumul naţional 1, pe serpentinele de la Posada, judeţul Prahova, unde traficul a fost restricţionat pe o bandă de mers din cauză că în zonă a fost adusă o macara care a scos o maşină căzută în râpa de pe marginea drumului.

105 afișări
Imaginea articolului Prahova: Circulaţie rutieră îngreunată pe DN1, pe serpentinele de la Posada

Prahova: Circulaţie rutieră îngreunată pe DN1, pe serpentinele de la Posada (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, traficul pe DN 1, la kilometrul 115 + 800 de metri, pe serpentinele de la Posada, a fost parţial blocat, miercuri, în jurul orelor prânzului, pentru a permite intervenţia unei macarale care a scos o maşină căzută în urmă cu câteva zile în râpa de pe marginea drumului.

Sursa citată a precizat că între orele 11:20 şi 11:55 pe serpentine s-a circulat pe o singură bandă, alternativ pentru ambele sensuri de mers, însă nu au fost probleme deosebite în trafic, în sensul că, drumul nefiind foarte aglomerat, nu s-au format coloane mari de maşini.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe serpentinele de la Posada reintrase în normal, însă, potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, DN 1 este aglomerat în staţiunea Buşteni, atât pe sensul de urcare către munte, cât şi pe celălalt sens de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici