Prahova: Incendiu pe domeniul lui Liviu Luca din Păuleştii Noi

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiaza, la un depozit de materiale textile situat pe domeniul pe care omul de afaceri Liviu Luca îl deţine în localitatea Păuleştii Noi, judeţul Prahova, potrivit unor surse judiciare.

1336 afișări
Imaginea articolului Prahova: Incendiu pe domeniul lui Liviu Luca din Păuleştii Noi

Prahova: Incendiu pe domeniul lui Liviu Luca din Păuleştii Noi

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, este vorba de un incendiu pe 70 de metri pătraţi, arzând materiale textile neconfecţionate. Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că focul a izbucnit pe domeniul pe care omul de afceri Liviu Luca îl deţine pe raza localităţii prahovene.

“Iniţial, s-a ştiut că este vorba despre un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Când au ajuns echipajele la faţa locului ,s-a constatat că este vorba despre un depozit de materiale textile cuprins de flăcări. Noi am suplimentat forţele. Arde pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi. Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Ea a adăugat că nicio persoană nu a fost rănită, pompierii încercând să stingă focul cu ajutorul a trei autospecială. În zonă au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici