Prahova: Trei persoane rănite după un incendiu la Rafinăria Petrobrazi

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit luni după-amiaza la Rafinăria Petrobrazi. Două dintre victime au suferit arsuri şi au fost duse la spital, iar a treia a suferit un traumatism la piciorul stâng şi a refuzat transportul la spital.

253 afișări
Imaginea articolului Prahova: Trei persoane rănite după un incendiu la Rafinăria Petrobrazi

Prahova: Trei persoane rănite după un incendiu la Rafinăria Petrobrazi

Potrivit ISU Prahova, un bărbat de 59 de ani a suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe aproximativ 65% din suprafaţa corpului, iar un altul de 55 de ani arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 15% din corp. Aceştia au fost transportaţi la spital.

Cea de-a treia victimă a suferit un traumatism la piciorul stâng şi a refuzat transportul la spital.

Victimele au rezultat în urma producerii unui incendiu, a transmis ISU Prahova.

„În acestă după amiază, în incinta unui operator economic de pe raza com. Brazi s-a produs un eveniment care, iniţial, nu a presupus intervenţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Evenimentul a fost gestionat de personalul specializat din cadrul operatorului economic. Ulterior, am fost solicitaţi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unor persoane implicate în eveniment. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost alocată o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD U-TIM şi două ambulanţe SAJ”, au precizat pompierii din Prahova.

Conform acestora, la faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
răniţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici