Prahova: Un copil de 4 ani a murit, după ce un copac tăiat de tatăl lui l-a lovit în cap

Un copil de 4 ani a murit, marţi după-amiază, într-o pădure din judeţul Prahova, după ce un copac tăiat de tatăl lui a căzut şi l-a lovit în zona capului.

186 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un copil de 4 ani a murit, după ce un copac tăiat de tatăl lui l-a lovit în cap

Prahova: Un copil de 4 ani a murit, după ce un copac tăiat de tatăl lui l-a lovit în cap

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Apostolache au fost sesizaţi, marţi după-amiaza, prin apel la 112, cu privire la faptul că un copil de 4 ani ar fi fost lovit de un copac, în timp ce se afla în pădure cu tatăl său.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un copil de 4 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către echipajul medical.

Totodată a fost identificat şi un bărbat de 35 de ani, tatăl copilului. Din verificări a reieşit că acesta a tăiat un copac, care a căzut, lovindu-l pe fiul său în zona capului.

În urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul copilului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional indiferent de forma de proprietate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici