Premierul Emil Boc: Niciodată nu voi uita Clujul

Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primăriei Cluj-Napoca, a declarat că niciodată nu va uita Clujul şi că va ajuta din poziţia de prim-ministru la realizarea priorităţilor municipiului.

12 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc: Niciodată nu voi uita Clujul

Premierul Emil Boc: Niciodată nu voi uita Clujul

"Vreau să-i asigur pe clujeni că lucrurile bune vor merge mai departe şi, din poziţia pe care o voi avea în continuare, voi face tot posibilul ca aceste lucruri să se realizeze. De asta vreau să-i asigur, de buna-credinţă, şi de faptul că niciodată nu voi uita Clujul", a declarat Emil Boc.

Premierul a adăugat că şi-ar mai dori să participe la o ultimă şedinţă de Consiliu Local la Cluj-Napoca.

"Mi-aş dori sufleteşte să mai am o întâlnire cu colegii mei din Primărie. O să văd în ce măsură agenda guvernamentală îmi va permite acest lucru. Cert este că vreau să las colegilor mei toate problemele în faza normală de lucru, astfel încât să putem continua proiectele bune începute pentru clujeni. De asta mă asigur acum, că proiectele bune începute cu colegii mei să meargă mai departe, aceasta este prioritatea mea aici, în această zi, la Primărie", a declarat Boc.

Întrebat ce face vineri la sediul Primăriei Cluj-Napoca, Boc a spus că lucrează la finalizarea documentaţiei existente.

"Am zona metropolitonată, unde am deja sentinţa de înfiinţare a zonei metropolitane Cluj, am proiectul cu privire la construcţia stadionului şi a sălii polivalente şi las proiectul de priorităţi pentru anul 2009 al Primăriei municipiului Cluj-Napoca, printre priorităţi aflându-se finalizarea centurii ocolitoare Vâlcele - Apahida, a centurii Bulevardul Muncii-Apahida, începerea construcţiei stadionului şi a sălii polivalente, începerea lucrărilor la cartierul Lombului etc", a enumerat Boc priorităţile municipiului în care încă este primar.

Premierul Emil Boc a mai declarat că lucrează la semnarea actelor de gestiune curentă şi că pregăteşte Revelionul. În legătură cu revelionul, Emil Boc a spus că este posibil să se afle în Cluj cu această ocazie.

În altă ordine de idei, premierul a afirmat că, cel puţin în acest an şcolar, nu se va muta cu familia la Bucureşti.

"Cel puţin anul acesta, cât timp feţilele sunt la şcoală, nu ne vom muta, vom vedea la sfârşitul anului şcolar. Voi încerca să fiu atât cât pot alături de familie", a adăugat Boc.

Acesta a adăugat că nu va folosi niciun mijloc special de transport către Cluj şi îşi va plăti singur avionul. "Nu voi folosi niciun fel de mijloc special, voi circula ca un om obişnuit. Avionul este plătit din banii mei, apoi voi merge pe procedurile guvernamentale, cum permite legea", a spus Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici