Premierul Florin Cîţu către angajaţii din Sănătate: Aşa nu mai merge. Faceţi-vă treaba sau plecaţi cu toţii acasă!

Premierul Florin Cîţu a făcut declaraţii dure de la Palatul Victoriei, după preşedintele Iohannis. El le-a transmis angajaţilor din sistemul de Sănătate să îşi facă treaba sau să plece acasă.

20797 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu către angajaţii din Sănătate: Aşa nu mai merge. Faceţi-vă treaba sau plecaţi cu toţii acasă!

„S-a întâmpat anul trecut şi se pare că nu am învăţat nimic. S-a întâmplat astăzi din nou. Aşa nu mai merge. Angajaţilor din administraţie, din ministerul Sănătăţii, din corpul de control, le spun ieşiţi din birou şi faceţi-vă treaba altfel plecaţi cu toţii acasă. Este momentul ca în România fiecare angajat să îşi facă treaba pentru care este plătit. Este pretenţia pe care o am de la angajaţii din sectorul public”, a declarat premierul Florin CÎţu.

Florin Cîţu, fost ministru de Finanţe, a subliniat că modul în care au fost cheltuiţi banii în sistemul de sănătate a fost complet nesustenabil în 2020.

„Metehnele sistemului de sănătate din România şi-au făcut simţită prezenţa şi astăzi, am văzut şi acestă tragedie. Deşi au fost alocate resurse importante doar anul trecut pentru Sănătate, 65 miliarde din lei, doar o parte mică din aceşti bani s-au dus în investiţii. Este momentul pentru toată lumea să înţelegem că nu putem merge aşa mai departe. Nu putem cheltui 95% din resruse doar pe salarii şi sporuri, e nevoie de investiţii şi resurse pentru a evita astfel de tragedii”.

El a menţionat că pe lângă ancheta aflată în curs a fost constituită o echipă de control care va prezenta un raport în funcţie de care se va proceda în perioada următoare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici