Preşedintele Băsescu a făcut băi de mulţime la Iaşi

După ce s-a cazat la un hotel din apropierea Catedralei Metropolitane din Iaşi, Băsescu a venit printre miile de credincioşi sosiţi aici ca să se roage pentru sănătate la moaştele Sfintei Parascheva ocrotitoarea Moldovei şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur.

1 afișare
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a făcut băi de mulţime la Iaşi

Preşedintele Băsescu a făcut baie de mulţime printre credincioşi

Oamenii s-au înghesuit să dea mâna cu preşedintele ţării, iar preşedintele a petrecut câteva minute alături de ei.

Băsescu a declarat reprezentanţilor presei că nu se duce să sărute şi să se închine la sfintele odoare pentru că nu a stat la rând. Apoi, şeful statului s-aîndreptat spre Palatul mitroploitan, reşedinta mitropolitului Moldovei, unde s-a întalnit cu Prefericitul Daniel, Patriarhul României.

După întâlnirea cu Preafericitul Daniel, Patriarhul României, preşedintele a făcut o a doua baie de mulţime printre credincioşi, după care s-a îndreptat direct spre aeroport.

Băsescu a trecut pe lângă Catedrala Metropolitană şi pe lângă hotelul la care s-a oprit la venire, preşedintele fiind asaltat de credincioşi sosiţi la Iaşi ca să se roage pentru sănătate la moaştele Sfintei Parascheva ocrotitoarea Moldovei şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur. Oamenii s-au înghesuit să dea mâna cu preşedintele ţării, iar preşedintele a petrecut alte câteva câteva minute alături de ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici