Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, repus în funcţie şi demis în decurs de câteva ore/ Motivul „răsturnării de situaţie”, un mister

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate (CJAS) Dâmboviţa, Niculina Sandu, revocată în februarie, a fost repusă în funcţie pe 1 aprilie, iar câteva ore mai târziu a fost din nou revocată. La prima revocare, Niculinei Sandu i s-a reproşat că CJAS termină programul cu publicul la ora 14.00.

763 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, repus în funcţie şi demis în decurs de câteva ore/ Motivul „răsturnării de situaţie”, un mister

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, repus în funcţie şi demis în decurs de câteva ore/ Motivul „răsturnării de situaţie”, un mister

Reprezentanţii CJAS Dâmboviţa au precizat că în 1 aprilie a existat un ordin al CNAS de numire a Niculinei Sandu, însă a fost revocat în acceaşi zi de CNAS, printr-un alt ordin, „aspect în legătură cu care d-na Sandu Niculina a luat act în data de 2 aprilie”.

Purtătorul de cuvânt al CJAS Dâmboviţa, Carmen Panait, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu cunoaşte motivele pentru care Niculina Sandu a fost revocată din funcţie, în ordin nefiind specificat acest lucru.

„Motivele nu le ştim. Nu sunt trecute în ordin şi nici nu au fost communicate. Pe 1 aprilie a venit un ordin de la CNAS de repunere în funcţie a doamnei Niculina Sandu, iar la câteva ore a venit un alt ordin prin care a fost demisă”, a menţionat Panait.

La rândul său, Niculina Sandu a declarat că nici ea nu ştie motivul pentru care a fost din nou revocată din funcţie.

„Nu ştiu şi nici nu pot să argumentez. Pe 6 februarie a fost emis ordin de revocare din funcţie. Am depus plângere prealabilă la forul superior şi am solicitat revocarea ordinului şi evaluarea indicatorilor de management. Am primit ordin de repunere în funcţie de 1 aprilie, iar pe 2 aprilie am luat la cunoştinţă de alt ordin de revocare. În februarie a fost un control al CNAS, o şedinţă de lucru mai bine zis, în urma unui audit care a durat trei ani. Mi s-a reproşat că nu e program cu publicul după-amiază, că este până la ora 14.00”, a declarat Niculina Sandu.

Aceasta a precizat că are termen şase luni pentru a ataca în instanţă ordinul de revocare şi va lua o decizie după ce va face o analiză.

Acum, preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa este Crăciun Cornel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici