Preşedinţii secţiilor de votare care nu au semnat corect procesele verbale, chemaţi la BEM

Mai mulţi preşedinţi de secţii de votare care nu au semnat anumite rubrici ale proceselor verbale au fost chemaţi la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM), în absenţa acestora fiind imposibilă centralizarea tuturor voturilor din Capitală, potrivit unor surse din Birou.

17 afișări
Imaginea articolului Preşedinţii secţiilor de votare care nu au semnat corect procesele verbale, chemaţi la BEM

Preşedinţii secţiilor de votare care nu au semnat corect procesele verbale, chemaţi la BEM

Din dispoziţia BEM, echipaje de poliţie şi jandarmerie vor fi mobilizate pentru a transporta, de acasă, mai mulţi preşedinţi de secţii de votare.

Surse din BEM au declarat agenţiei MEDIAFAX că, cel puţin un preşedinte de secţie de votare nu a semnat corect rubricile unui proces-verbal, membrii BEM găsindu-se astfel în imposibilitatea de a accepta şi de a dispune introducerea în sistem a datelor conţinute de respectivul document.

„Este, după părerea mea, un exces de zel, pentru că lipseşte doar o singură semnătură de pe respectivul proces-verbal. Nu ştim încă numărul total al cazurilor de acest gen pentru că acum verificăm dacă ultimele câteva zeci de secţii de la care abia ne-au sosit datele au procesele verbale întocmite corect”, a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre membrii Biroului.

Preşedintele BEM, judecătorul Ileana Dănăilă, a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă, precizând doar că va da detalii despre această situaţie la următoarea întâlnire cu presa, programată pentru ora 20.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici