Primar reclamat la Poliţie, după ce a fost surprins lipind afişe cu Viorica Dăncilă. Reacţia edilului: „Aşa am vrut eu” - FOTO

Primarul unei comune din judeţul Argeş a fost reclamat la Poliţie că lipeşte pe gardurile caselor şi pe panourile electorale afişe în care îi îndeamnă pe oameni să voteze cu Viorica Dăncilă. Primarul spune că aşa a vrut el să procedeze şi se întreabă ce crimă a făcut.

2359 afișări
Imaginea articolului Primar reclamat la Poliţie, după ce a fost surprins lipind afişe cu Viorica Dăncilă. Reacţia edilului: „Aşa am vrut eu” - FOTO

Sesizare la Poliţie că un primar din Argeş lipeşte afişe cu Dăncilă. Primar: Aşa am vrut eu

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost începute verificările după sesizare.

Surse judiciare au precizat că poliţiştii au fost sesizaţi că primarul comunei Dârmăneşti a lipit afişe prin care îndeamnă localnicii să o voteze pe Dăncilă.

„Stimaţi concetăţeni, vă rog respectuos să ieşiţi la vot în data de 10.11.2019 şi să votaţi PSD, respectiv pe Viorica Dăncilă. Noi, comuna Dârmăneşti, am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea şi înfrumuseţarea comunei noastre. Vă mulţumesc. Cu respect, primar Emilian Ciolan”, scrie pe afişe.

„Aşa am vrut eu, aşa am simţit eu, ca persoană fizică. Am simţit că aşa e cel mai corect. Ce mare crimă am făcut?”, a declarat primarul comunei argeşene Dârmăneşti, Emilian Ciolan, pentru MEDIAFAX.

Primarul a spus că a dat deja ordin ca afişele să fie date jos.

În acest caz a fost sesizată şi Autoritatea Electorală Permanentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici