Primăria Capitalei: Lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol vor fi reluate curând

Lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol vor fi reluate curând, anunţă Primăria Capitalei, care precizează că a fost atribuit contractul pentru serviciile de actualizare şi completare a documentaţiei.

Urmărește
176 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei: Lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol vor fi reluate curând

Sursa foto: Facebook

„Lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol vor fi reluate curând. A fost atribuit contractul pentru serviciile de actualizare şi completare a documentaţiei. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial şi a unui centru sportiv multifuncţional şi de agrement. Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare. Obiectivul de investiţii va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv si de agrement”, transmite Primăria Capitalei.

Conform sursei citate, arena sportivă va avea toate facilităţile necesare, patinoar artificial, instalaţie de gheaţă, sală de conferinţe, spaţii tehnice, spaţii de depozitare, vestiare pentru sportivi şi echipele însoţitoare; vestiare pentru arbitrii; cabinet medical şi cabinet de prim ajutor.

Centrul sportiv multifuncţional şi de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru întreţinere şi recuperare fizică, spaţii pentru relaxare, sală de escaladă indoor şi outdoor, spaţii comerciale şi pentru alimentaţie publică, spaţii pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheaţă şi a evenimentelor organizate.

Termenul de execuţie este de 24 de luni de la emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici