Primăria din Bucureşti extinde programul „Supa Comunitară- Toată lumea la masă"

  • Primăria Bucureşti anunţă că programul „Supa Comunitară- Toată lumea la masă" se extinde.
  • Municipalitatea va oferi porţii de mâncare caldă dintr-o clădire aflată în Sectorul 4.
758 afișări
Imaginea articolului Primăria din Bucureşti extinde programul „Supa Comunitară- Toată lumea la masă"

Primăria Capitalei a anunţat că începând de miercuri Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipului Bucureşti a deschis un nou loc în care persoanele aflate într-o situaţie de dificultate medicală, socială sau economică primesc, gratuit, câte o porţie de supă sau de ciorbă, la alegere, dar şi pâine, prin intermediul programului „Supa Comunitară- Toată lumea la masă".

Noul spaţiu se află pe strada Bucur, nr. 23, din Sectorul 4 şi a fost pus la dispoziţie gratuit de o fundaţie.

Programul de funcţionare este între orele 12.00 - 15.00, de luni până vineri.

Primul sediu funcţionează din luna septembrie, anul trecut, într-o clădire de pe Şoseaua Viilor, nr. 44, din Sector 5. Până în prezent au fost distribuite peste 18.000 porţii de mâncare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici