Primăria Ploieşti a înfiinţat o linie telefonică pentru reclamaţiile legate de şcoli

  • Primăria Ploieşti a înfiinţat o linie telefonică prin intermediul căreia cetăţenii pot face sesizări legate de şcolile din oraş.
  • Apelurile telefonice sunt preluate de consilierii primarului.
1001 afișări
Imaginea articolului Primăria Ploieşti a înfiinţat o linie telefonică pentru reclamaţiile legate de şcoli

Sursa foto: Facebook / Primaria Ploiesti

Numărul de telefon poate fi folosit din prima zi a celui de al doilea semestru. Toate apelurile telefonice sunt preluate de consilierii personali ai primarului oraşului Ploieşti.

„Primăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că, începând de astăzi, va funcţiona un număr de telefon – Telefonul primarului - Siguranţă în şcoli! – 0752246692, la care se vor putea semnala disfuncţionalităţile de ordin material de la nivelul unităţilor de învăţământ preuniversitar (creşe, grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee şi colegii), existente în municipiul nostru. Astfel, consilierii personali ai primarului Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, vor prelua direct sesizările dumneavoastră, pentru a fi rezolvate în cel mai scurt timp”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Ploieşti.

La numărul de telefon al Primăriei, locuitorii oraşului Ploieşti pot face sesizări despre probleme din şcoli sau din vecinătatea şcolilor.

„Situaţiile care pot fi reclamate la acest număr de telefon, pus la dispoziţie de municipalitatea ploieşteană, pot fi legate de diverse probleme administrative, cum ar fi lipsuri materiale (produse pentru dezinfectare şi igienizare), dificultăţi în asigurarea utilităţilor (sistemele de încălzire, apă, iluminat), gestionarea circulaţiei rutiere în apropierea unităţilor de învăţământ pentru a se asigura fluidizarea accesului elevilor sau preşcolarilor”, au precizat reprezentanţii Primăriei Ploieşti.

Telefonul primarului „Siguranţă în şcoli” poate fi folosit de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 -16.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici