Primărie lăsată de izbelişte: „Ploieştiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii”

Primarul ploieştean Andrei Volosevici se plânge că nu poate ţine şedinţe şi, astfel, nu poate organiza licitaţia prin care să li se asigure cetăţenilor căldură şi apă caldă începând cu 15 mai 2022.

341 afișări
Imaginea articolului Primărie lăsată de izbelişte: „Ploieştiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii”

Primărie lăsată de izbelişte: „Ploieştiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii”

Primăria Ploieşti se plânge că actualul contract cu compania Veolia expiră pe 15 mai, iar timpul rămas pentru finalizarea licitaţiei este scurt, caz în care ploieştenii riscă să nu aibă apă caldă pe timpul verii. La ultima şedinţă, primarul a fost lăsat singur în sală, avându-i alături doar pe cei doi viceprimari.

„Contractul cu operatorul Veolia Energie Prahova privind serviciul de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, în municipiul Ploieşti, expiră în data de 15 mai 2022.

Timpul rămas pentru finalizarea licitaţiei este foarte scurt, iar Ploieştiul riscă să rămână fără apă caldă pe perioada verii.

În calitatea de lider, Consiliul Judeţean Prahova a fost singurul în măsură să demareze aceste proceduri. Din punctul de vedere al municipalităţii lucrurile merg destul de greu, de aceea, conducerea primăriei a convocat, conform statutului, AGA ADI Termie Prahova luni, 21 februarie 2022 la ora 16.00. Din păcate, şedinţa nu s-a putut ţine, singurii prezenţi fiind reprezentanţii primăriei Municipiului  Ploieşti -  primarul Andrei Volosevici, alături de viceprimarii Magdalena Trofin şi Daniel Nicodim.

„Nu se pune problema ca alimentarea cu căldură în acest sezon sa fie în pericol, dar se pare că lucrurile nu se mişcă în ritmul în care ar trebui. De mai bine de 8 luni de zile am transmis îngrijorarea mea atât la Consiliul Judeţean Prahova, cât şi la Guvernul României şi Ministerul Energiei. Daca va fi nevoie să mergem în AGA sau în Comitetul Director, zi de zi, vom face lucrul acesta, nici o zi nu poate fi ratată pentru a pune la punct şi a rezolva o dată pentru totdeauna aceasta problema. Pentru mine şi sunt convins că şi pentru colegii viceprimari şi, clar, şi pentru Consiliul Local Ploieşti este inacceptabil ca să avem chiar şi o zi lipsă apă caldă în oraş”, a declarat primarul Andrei Volosevici, potrivit site-ul oficial al instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici