Primarii din Dolj, ATENŢIONAŢI de ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, să ceară decontarea facturilor din 2015

Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, i-a atenţionat, miercuri, pe primarii din judeţul Dolj să grăbească lucrările de infrastructură începute în 2015 şi să ceară decontarea facturilor pentru acestea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

163 afișări
Imaginea articolului Primarii din Dolj, ATENŢIONAŢI de ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, să ceară decontarea facturilor din 2015

Primarii din Dolj, ATENŢIONAŢI de ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, să ceară decontarea facturilor din 2015 (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a avut, miercuri, o întâlnire, la Craiova, cu primarii din judeţul Dolj, pentru a le prezenta măsurile luate până în prezent de Guvern.

Între măsurile menţionate s-a aflat şi Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), ministrul atrăgându-le atenţia primarilor să grăbească lucrările de infrastructură începute în urmă cu doi ani.

"Ce aştept eu de la dumneavoastră uitându-mă la execuţia bugetară pe care o aveţi pe PNDL 1 este să grăbiţi lucrările să veniţi cu facturi la decontat. Avem cash-ul asigurat. Nu avem nicio problemă în asigurarea surselor de finanţare. Vă solicit să aveţi o discuţie foarte aplicată cu constructorii dumneavoastră şi să veniţi cu facturile la decontare. Nu putem să justificăm nevoia de infrastructură atâta timp cât dumneavoastră aveţi contracte din 2015 şi aţi decontat 10 la sută din ele", a spus Sevil Shhaideh.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici