Primarul Capitalei, despre discuţia avută la AMR cu Dragnea: Am avut confruntare de idei. Nu ne-am aruncat sticle în cap

Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, că Liviu Dragnea a spus, la întâlnirea de la AMR cu primarii de municipii, că nu are nicio soluţie şi că a participat la întâlnire doar pentru a asculta. Firea a mai spus că între ea şi Dragnea a fost o confruntare de idei şi nu şi-au aruncat sticle în cap.

997 afișări
Imaginea articolului Primarul Capitalei, despre discuţia avută la AMR cu Dragnea: Am avut confruntare de idei. Nu ne-am aruncat sticle în cap

Firea, despre discuţia despre buget cu Dragnea: Am avut confruntare de idei. Nu ne-am aruncat sticle în cap

„Domnul preşedinte Dragnea s-a uitat la mine, nu a negat sub nicio formă (...), mi-a dat dreptate în ceea ce afirm şi în final, mi-a spus doar ceea ce a devenit memorabil, că a venit să ne asculte: Am venit să vă ascult, nu am soluţii, nu am calitate legală să vă ofer soluţii, nu m-am implicat. (....) S-a derobat de orice responsabilitate”, a spus Gabriela Firea, la Antena3.

Potrivit edilului, la discuţia de miercuri seară, ea cu Liviu Dragnea a avut o confruntare de idei.

„Noi am avut o confruntare de idei. Că nu am ajuns ca un coleg de la Sectorul 6, care aruncă cu sticla cu apă în fruntea interlocutorului. Nu ne-am aruncat cu sticle în cap. Am discutat ca nişte oameni civilizaţi situaţia. Doar că domnia sa, deşi iniţial făcea referiri la situaţia bună economiei, când au apărut chestiuni concrete din partea primarilor, nu doar a mea, a spus că nu are competenţe legale”, a mai spus Firea.

Liviu Dragnea a participat la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România unde au avut loc discuţii despre bugetul pe 2019. La întâlnire a participat şi Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici