Primarul comunei Preuteşti, lovit în faţă de un bărbat beat. Săteanul scandalagiu a fost prins

Primarul comunei Preuteşti din judeţul Suceava a fost lovit în faţă de un sătean beat, care îi reproşa că locuinţa sa a rămas neracordată la apă. Primarul a sunat la 112, dar agresorul s-a urcat la volanul unei maşini şi a plecat.

141 afișări
Imaginea articolului Primarul comunei Preuteşti, lovit în faţă de un bărbat beat. Săteanul scandalagiu a fost prins

Primarul comunei Preuteşti, lovit în faţă de un bărbat beat. Săteanul scandalagiu a fost prins

Primarul comunei Preuteşti, Ion Vasiliu, a fost lovit de un localnic în timp ce făcea un control la şcoala din localitatea Leucuşeşti.

Localnicul, băut bine, i-a reproşat primarului că nu l-a racordat la reţeaua de alimentare cu apă a localităţii şi, pentru că edilul a încercat să nu intre în polemică cu acesta, scandalagiul l-a lovit pe primar cu pumnul, în zona feţei.

Imediat după ce l-a lovit pe edil, localnicul s-a urcat în maşină şi a plecat, fiind prins pe drum de către poliţişti, după ce primarul a cerut ajutor prin 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru MEDIAFAX primarul a primit o lovitură în zona feţei de la bărbatul beat, după care acesta s-a urcat în maşină şi a plecat, fiind prins apoi de poliţişti. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest şi avea o alcoolemie de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care va face cercetări pentru ultraj.

 

Taguri:
primar,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici