Primarul din Bucea: am găsit 320 de civili ucişi. Oamenii îngroapă morţii, ca să nu-i mănânce câinii

Localnicii din Bucea se grăbesc să-şi îngroape morţii, de teamă că trupurile aflate răspândite peste tot vor fi devorate de animale.

1117 afișări
Imaginea articolului Primarul din Bucea: am găsit 320 de civili ucişi. Oamenii îngroapă morţii, ca să nu-i mănânce câinii

Primarul din Bucea: am găsit 320 de civili ucişi. Oamenii îngroapă morţii, ca să nu-o mânce câini

Masacrul de la Bucea nu poate fi uşor trecut cu vederea sau uitat, deşi teatrul de operaţiuni s-a mutat în Mariupol, Donbass şi Doneţk.

„Până ieri seară au fost găsiţi ucişi 320 de civili. La cadavre lucrează acum specialişti: specialişti criminalişti, oamenii legii, dar numărul cadavrelor descoperite creşte pe zi ce trece.

Se găsesc în locuinţe private, parcuri, pieţe, unde era posibil, atunci când nu existau bombardamente. Oamenii au încercat să îngroape morţii, ca să nu-i ia câinii. Aproape 90% din cazuri au răni produse de gloanţe, nu de schije”, a declarat primarul localităţii, Anatoli Fedoruk, într-un interviu acordat TV ucraineană Dw.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici