Primarul din Haţeg: Anchetatorii au ridicat din casă o sticluţă, spunând că ar avea urme de ketamină

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, a cărui fiică este suspectată de consum de droguri, susţine că în timpul descinderii de luni dimineaţă anchetatorii au ridicat din locuinţa sa o sticluţă goală despre care au spus că ar avea urme de ketamină.

115 afișări
Imaginea articolului Primarul din Haţeg: Anchetatorii au ridicat din casă o sticluţă, spunând că ar avea urme de ketamină

Primarul din Haţeg: Anchetatorii au ridicat din casă o sticluţă, spunând că ar avea urme de ketamină (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Primarul din Haţeg, Nicolae Timiş, susţine că anchetatorii au ridicat, luni, din locuinţa sa o singură sticluţă goală despre care poliţiştii ar fi spus că are urme de ketamină, însă el afirmă că recipientul nu a fost luat din apartamentul fiicei sale, ci din zona unde locuiesc el şi soţia sa.

"Nu ştiu de când este sticluţa aceea la mine în casă, noi avem câini, oi şi alte animale. Vine veterinarul acasă să le îngrijească, probabil a rămas de la el", a declarat Timiş.

Acesta susţine că fiica sa nu are urme de înţepături pe braţe sau pe corp şi că anchetatorii au constatat acest lucru, în timpul percheziţiei.

Familia primarului Nicolae Timiş deţine mai multe proprietăţi în Ţara Haţegului, însă primarul, soţia lui şi cei doi copii locuiesc toţi în aceeaşi vilă, situată lângă un cartier rezidenţial de la marginea oraşului Haţeg.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Biroului Teritorial Hunedoara al DIICOT au destructurat, luni, un grup infracţional organizat format din 54 de învinuiţi, specializat în traficul de droguri de risc - ketamină.

Conform sursei citate, gruparea era structurată pe două paliere, corespunzătoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate în localităţile Drobeta Turnu Severin şi Brastavăţu, judeţul Olt, iar valoarea drogurilor traficate depăşeşte suma de 130.000 de lei.

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Hunedoara au fost duse pentru audieri 60 de persoane.

Printre persoanele vizate de descinderi s-a aflat şi fiica primarului oraşului Haţeg, Oana Timiş, în vârstă de 21 de ani, care ar fi consumatoare de droguri.

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, declara că fiica sa nu a consumat niciodată droguri şi că acţiunea ofiţerilor DIICOT ar fi îndreptată împotriva sa deoarece este văzut drept un potenţial câştigător al postului de parlamentar rămas liber după moartea fratelui său, deputatul Ioan Timiş.

"În această dimineaţă, la ora 06.00, ne-am trezit cu Poliţia peste noi în locuinţă, ne-au arătat un mandat de percheziţie pe numele fiicei mele Oana, în vârstă de 21 de ani, în care este vorba despre infracţiunea de consum de droguri. Din câte am înţeles eu, ar exista o delaraţie a unui fost prieten al Oanei că aceasta ar fi consumat o substanţă interzisă. Nu este adevărat, fiica mea nu s-a drogat, ea este studentă la Bucureşti şi cred că acolo ar fi fost agăţată mai repede de poliţişti dacă ar fi consumat droguri. Acel individ care a dat declaraţia este un fost iubit al Oanei de care ea s-a despărţit de mai mult de un an şi din câte cunosc individul avea probleme cu drogurile", spunea Nicolae Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici