Primarul din Tg.Jiu susţine că poliţiştii locali fac abuzuri folosindu-se de numele lui

  • Primarul din Tg.Jiu, Marcel Romanescu, susţine că poliţiştii locali din oraş fac abuzuri folosindu-se de numele lui.
  • Edilul şef mai spune că astfel de practici au început să fie folosite după ce el a anunţat reorganizarea Poliţiei Locale.
128 afișări
Imaginea articolului Primarul din Tg.Jiu susţine că poliţiştii locali fac abuzuri folosindu-se de numele lui

Primarul din Tg.Jiu susţine că poliţiştii locali fac abuzuri folosindu-se de numele lui

Primarul Marcel Romanescu este în război cu poliţiştii locali despre care a spus că se folosesc de numele său pentru a comite abuzuri.

„Am aflat, cu surprindere, că unii angajaţi ai Poliţiei Locale îşi permit să aplice sancţiuni invocând că ar fi obligaţi de către primar să comită abuzuri. Înţeleg că nu este un caz izolat şi că asemenea practici au început de când am anunţat reorganizarea instituţiei”, a scris, pe Facebook, primarul oraşului Tg.Jiu, Marcel Romanescu.

El a dezvăluit faptul că i-a chemat la discuţii pe poliţişti pentru a lămuri situaţia. Edilul şef a mai spus că reorganizarea instituţiei va fi făcută.

„Am chemat deja angajaţii care au făcut aceste afirmaţii pentru a lămuri lucrurile şi vreau să-i asigur pe cetăţeni că se vor lua măsuri. Rolul Poliţiei Locale este să aplice legea, iar cei care abuzează de statutul lor pentru a-şi rezolva problemele personale nu au decât să-şi încerce norocul în mediul privat. Aceşti oameni, prin acţiunile lor, nu fac decât să-mi dea dreptate şi să arate cât de necesară este reorganizarea Poliţiei Locale”, a precizat Marcel Romanescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici