Primarul giurgiuvean care a îmbrăţişat zeci de bătrâni în timpul pandemiei, amendat de Poliţie

  • Poliţia Giurgiu l-a amendat cu 4.000 pe Jean Jipa, primarul comunei giurgiuvene Ogrezeni
  • Anterior, acesta împărţise alimente bătrâinlor din sat şi a făcut poze în timp ce îmbrăţisa mai mulţi vârstnici
  • Poliţia a considerat că nu s-au respectat regulile de distanţare impuse în ordinele militare
910 afișări
Imaginea articolului Primarul giurgiuvean care a îmbrăţişat zeci de bătrâni în timpul pandemiei, amendat de Poliţie

Primarul giurgiuvean care a îmbrăţişat zeci de bătrâni în timpul pandemiei, amendat de Poliţie

Poliţia l-a amendat pe Jean Jipa, primarul comunei giurgiuvene Ogrezeni, care a îmbrăţişat zeci de persoane vârstnice cărora le-a oferit alimente, în timpul pandemiei.
 
Primarul, împreună cu o altă persoană, au primit o amendă de 4.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020, a comunicat Poliţia Giurgiu.
 
Acestora li s-a imputat că nu au păstrat o distanţă de cel puţin un metru faţă de beneficiari. 
 
Sâmbătă, Jean Jipa a postat pe contul de facebook fotografii făcute în timp ce împărţea bătrânilor din sat alimente. În poze se poate vedea cum primarul îi ia în braţe pe bătrâini, în ciuda regulilor de distanţare impuse de autorităţi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici