Primarul intrat în greva foamei pentru o staţie de ambulanţă, amânat de autorităţi până după Paşte

Primarul din Ulmeni, care a intrat în greva foamei pentru o staţie de ambulanţă în oraşul său, a avut vineri o întâlnire cu secretarul de stat Raed Arafat, care i-a transmis că după sărbătorile pascale se va întruni comisia interministerială care va decide cum va răspunde revendicărilor sale.

2323 afișări
Imaginea articolului Primarul intrat în greva foamei pentru o staţie de ambulanţă, amânat de autorităţi până după Paşte

Primarul intrat în greva foamei pentru o staţie de ambulanţă, amânat de autorităţi până după Paşte

„ Raed Arafat avea pregătit dosarul pe care l-am depus de-a lungul anilor pentru înfiinţarea unei substaţii de ambulanţă şi două solicitări din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, privind înfiinţarea unei staţii (de ambulanţă - n.r.) la Ariniş. După întâlnirea cu Raed Arafat, s-a luat decizia ca după sărbătorile pascale să aibă loc comisia interministerială care va trebui să decidă dacă staţia se va deschide la Ulmeni sau la Ariniş”, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Lucian Morar, primarul din Ulmeni, care a luat decizia de a protesta prin greva foamei împotriva refuzului autotorităţilor de a înfiinţa o staţie de ambulanţă la Ulmeni.

Primarul a anunţat că, până la întrunirea comisiei interministeriale, el va continua protestul.

”Până atunci, voi rămâne în greva foamei (...). Rămân pe baricade, la cortul din faţa Ministerului Sănătăţii”, a declarat primarul pentru MEDIAFAX.

Lucian Morar, primarul din Ulmeni (judeţul Maramureş), a intrat luni în greva foamei, protest pe care a ales să-l facă în faţa sediului Ministerului Sănătăţii, din Bucureşti, pe motiv că oraşul său a fost privat de un serviciu de ambulanţă din considerente ”rasiale, etnice şi politice”.

Primarul, membru al Partidului Mişcarea Populară, a mai spus că decizia ministrului Sănătăţii de a deschide o staţie de ambulanţă în comuna Ariniş, din judeţul Maramureş, şi nu în oraşul Ulmeni este una influenţată strict de culoarea politică a primarului de acolo, şi mai puţin de nevoile medicale ale oamenilor din cele două localităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici