Primarul Pandele renunţă la greva foamei după ce a vorbit cu naşul său, Gigi Becali

Primarul Florentin Pandele a anunţat, duminică seară, că, după ce a discutat cu naşul său, Gigi Becali, a renunţat la greva foamei, pe care a declanşat-o pentru a protesta faţă de faptul că nu i s-a oferit posibilitatea să răspundă unor acuzaţii lansate la adresa sa într-o emisiune televizată.

195 afișări
Imaginea articolului Primarul Pandele renunţă la greva foamei după ce a vorbit cu naşul său, Gigi Becali

Primarul Pandele renunţă la greva foamei după ce a vorbit cu naşul său, Gigi Becali (Imagine: www.primaria-voluntari.ro)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a sosit, duminică seară, la Primăria Voluntari, după meciul Steaua -UTA Arad, a intrat în biroul primarului, unde a discutat cu acesta timp de circa zece mintue. La ieşire, Becali a declarat presei că nu a fost chemat de finul său, primarul Pandele, ci a venit din proprie iniţiativă, pentru a-l convinge pe edil să renunţe la protest.

"Am venit să-l conving să nu mai pună la suflet ce i s-a întâmplat. După părerea mea, oricum, el a ieşit câştigător în urma emisiunii, aşa că nu văd care e motivul de supărare", a spus el.

Gigi Becali l-a descris pe primarul din Voluntari drept un om "extrem de orgolios", apreciind că orgoliul l-a făcut pe primar să reacţioneze astfel.

"Mi-a dat Dumnezeu astăzi atâtea lucruri bune în fotbal, încât am zis că vin să fac şi eu un lucru bun, să-l conving pe Florin să renunţe", a precizat Gigi Becali.

El a apreciat şi sprijinul pe care locuitorii din Voluntari i l-au oferit edilului, susţinând că acesta este generat de "lucrurile bune" pe care primarul le-a făcut pentru comunitate.

După declaraţia de presă a finanţatorului FC Steaua, primarul Pandele le-a declarat jurnaliştilor că, la rugămintea naşului său, a renunţat la protest. În câteva minute, cei doi au coborât pe treptele Primăriei pentru a le comunica decizia şi celor circa 200 de persoane adunate în faţa clădirii.

Pandele i-a îndemnat pe oameni să meargă la casele lor şi i-a asigurat că proiectele începute în comunitate vor continua.

Câteva sute de persoane s-au adunat, duminică seară, în faţa Primăriei Voluntari, după ce primarul Florentin Pandele (PSD) a anunţat că intră în greva foamei, reclamând că nu i s-a oferit posibilitatea să răspundă unor acuzaţii lansate la adresa sa într-o emisiune televizată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei Voluntari, Sandra Ferea, primarul Costel Pandele a decis să intre în greva foamei împreună cu 17 consilieri locali din partea PSD. Sursa citată a explicat că acţiunile primarului sunt urmare a unei emisiuni televizate. În această emisiune primarul ar fi fost scos din emisie, în urma unor polemici cu senatorul PDL Radu Berceanu, care a lansat acuzaţii la adresa sa.

Ferea a spus că după ce a fost scos din emisie, deşi nu folosise injurii la adresa lui Berceanu, Pandele a încercat timp de aproximativ o oră şi jumătate să reintre în direct, însă acest lucru i-a fost refuzat.

La Primăria Voluntari s-a aflat şi fostul lider al minerilor, Miron Cozma, care şi-a exprimat susţinerea faţă de Pandele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici