Primarul Timişoarei a depăşit o coloană de maşini pe linia de tramvai. Ce scuză a folosit Nicolae Robu - FOTO

Primarul Timişoarei a fost fotografiat, marţi, în timp ce depăşea pe liniile de tramvai o coloană de maşini care aştepta la un semafor. Nicolae Robu explicat că poate circula „în regim de urgenţă, pe şantiere”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3457 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei a depăşit o coloană de maşini pe linia de tramvai. Ce scuză a folosit Nicolae Robu - FOTO

Primarul Timişoarei a depăşit o coloană de maşini pe linia de tramvai. Ce scuză a folosit Nicolae Robu - FOTO

Autoturismul de serviciu al primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a fost surprins, marţi, la intersecţia Aleii FC Ripensia cu Bulevardul 1 Decembrie 1989 în timp ce depăşea pe liniile de tramvai o coloană de maşini care aştepta la semafor.

Un şofer a fotografiat momentul, iar imaginea a fost postată pe Facebook. “Legile sunt pentru muritori, nu pentru primari”, a scris timişoreanul care l-a surprins pe Nicolae Robu în timp ce depăşea coloana.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a declarat, marţi, că se afla împreună cu şoferul său în autoturism şi a recunoscut a depăşit coloana de maşini pe liniile de tramvai, dar a precizat că poate să facă acest lucru.

“Eu pot să circul în regim de urgenţă pe şantierele din Timişoara. Evident că am fost pe şantier. Eu vorbesc în cunoştinţă de cauză, de fiecare dată, nu din ce îmi povestesc unii sau alţii”, a declarat primarul Timişoarei.

Sursă foto: Facebook Dani Mircea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici