Primarul Timişoarei, Dominic Fritz: Anul acesta, înscrierea la creşă este fără cozi şi fără pile

Primarul oraşului Timişoara Dominic Fritz anunţă lansarea unui serviciu online pentru înscrierea la creşă. Va fi fără cozi şi fără pile, promite edilul şef.

190 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei,  Dominic Fritz: Anul acesta, înscrierea la creşă este fără cozi şi fără pile

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz: Anul acesta, înscrierea la creşă este fără cozi şi fără pile

Înscrierile la creşă vor începe pe 10 iunie şi se vor face doar on-line pe noul portal al Serviciului Public de Creşe din Timişoara. Primarul Dominic Fritz promite că va fi o procedură transparentă, fără pile şi fără cozi.

„Anul acesta, înscrierea la creşă este fără cozi cu dosarul în mână şi fără pile, pe baza unor criterii clare de departajare. Solicitarea se face exclusiv online, completând un formular simplu, care va fi disponibil pe site-ul beta.primariatm.ro/crese în perioada 10-23 iunie. Împreună cu serviciul de specialitate, unde am schimbat conducerea imediat ce am preluat mandatul, am regândit întreaga procedură de înscriere la creşă, astfel încât să fie mai simplă, respectuoasă faţă de timpul şi nevoile voastre şi transparentă”, a anunţat Dominic Fritz pe Facebook.

În primă etapă a înscrierilor vor fi disponible 268 de locuri în cele 12 creşe publice din oraşul Timişoara. Totuşi, şi dacă regulile naţionale anti-pandemie se vor schimba, capacitatea va creşte până la 400 de locuri.

În paralel, Primăria construieşte trei creşe noi şi au fost depuse actele pentru finanţarea construcţiei a încă două cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici