Primarul unei comune din Dâmboviţa, lovit de un cetăţean în şedinţa Consiliului Local

Primarul comunei Petreşti, judeţul Dâmboviţa, a fost agresat, marţi, chiar în sediul Primăriei, de către un cetăţean care participa la şedinţa Consiliului Local.

284 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune din Dâmboviţa, lovit de un cetăţean în şedinţa Consiliului Local

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi agresat, în incinta Primăriei comunei Petreşti”, au transmis, marţi, reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

Din primele cercetări, poliţiştii au constat că un bărbat, de 54 de ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat, de 57 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cel agresat este chiar primarul comunei Petreşti, care a fost lovit în timpul şedinţei Consiliului Local de către un cetăţean.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza disputei dintre cei doi.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici