Primarul unei comune din judeţul Vrancea a murit în urma unui accident

Primarul unei comune din judeţul Vrancea şi o persoană aflată în aceeaşi maşină au murit în urma unui accident produs pe o şosea din judeţul Brăila. Se pare că maşina în care se afla primarul s-a lovit frontal de un alt autoturism, accidentul producând-se într-o zonă acoperită de ceaţă.

935 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune din judeţul Vrancea a murit în urma unui accident

Primarul unei comune din judeţul Vrancea a murit în urma unui accident

Accidentul s-a produs vineri în judeţul Brăila, pe DJ 211A, pe sectorul cuprins între localităţile Viziru şi Cuza Vodă. Aici, două maşini s-au lovit frontal, iar din primele cercetări se pare că unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens.

„Accidentul a avut loc pe DJ 211A, între Viziru şi Cuza Vodă. Două maşini s-au lovit frontal din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo. Două persoane au decedat, ambele din Vrancea, de 44 şi 54 de ani. A mai rezultat vătămarea corporală a unui constănţean în vârstă de 45 de ani, acesta a fost transportat la spital. De vină pare să fie şoferul din Constanţa care a intrat pe contrasens”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Surse apropiate anchetei spun că una dintre victime este primarul comunei vrâncene Vintileasca. În urma accidentului, maşina în care se afla primarul a luat foc.

„Sunt doi decedaţi, ambii din maşina Logan. Maşina a luat foc, iar victimele au fost scoase de alţi şoferi din interior. Nu au murit din cauza incendiului, au fost scoase rapid, dar aveau leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului au intervenit autospeciala de pompieri, o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe SAJ. Şoferul celeilalte maşini a fost dus la spital”, a spus, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Traficul în zonă a fost întrerupt pentru scurt timp.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici