Primarul unei comune din Vrancea, implicat într-un accident de motocicletă, în stare gravă la spital

Primarul comunei vrâncene Cîmpineanca, Tudorel Ivan, a ajuns, joi, în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă.

239 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune din Vrancea, implicat într-un accident de motocicletă, în stare gravă la spital

Primarul unei comune din Vrancea, implicat într-un accident de motocicletă, în stare gravă la spital

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, accidentul s-a petrecut joi pe o stradă din oraşul Odobeşti, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga.

Bărbatul aflat pe motocicletă a pierdut controlul vehiculului şi a căzut pe asfalt. În urma apelului la numărul 112, la faţa locului au sosit echipaje de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Poliţie.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul aflat pe motocicletă este primarul comunei Cîmpineanca, Tudorel Ivan, iar vehiculul i-ar aparţine fiului său.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici