Primarul unei comune, prins în flagrant în timp ce primea mită

Primarul PNL al comunei sucevene Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcan, a fost prins în flagrant, luni, când primea 5.200 de lei pentru a prelungi contractul de concesiune pentru imaşul public, el fiind audiat mai multe ore la Parchetul Tribunalului Suceava.

3792 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune, prins în flagrant în timp ce primea mită

Primarul unei comune, prins în flagrant în timp ce primea mită

Parchetul Tribunalului Suceava a anunţat, luni seara, că o echipă constituită din procurori şi poliţişti din Direcţia Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava a constatat şi instrumentat un flagrant de luare de mită al primarului comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorii au dispus, totodată, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Solcan, care a fost audiat, luni după-amiaza, la Parchetul Tribunalului Suceava, pentru luare de mită.

Potrivit sursei citate, Dănuţ Solcan, în calitate de primar al comunei Mitocu Dragomirnei, este acuzat că a pretins de la un martor denunţător suma de 5.300 de lei, din care a primit 5.200 de lei, pentru ca primarul să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu şi să facă demersurile necesare în vederea prelungirii unui contract de concesiune a imaşului public.

În acest caz procurorii au luat faţă de primar măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici