Primele imagini cu Mariupolul distrus au apărut la televiziunea rusă. Cum le-a justificat propaganda Kremlinului

În cea de-a 29-a zi a războiului, televiziunea rusă arată pentru prima dată imagini ale oraşului, pe care le motivează astfel: „A fost distrus de naţionaliştii ucraineni”!

8444 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu Mariupolul distrus au apărut la televiziunea rusă. Cum le-a justificat propaganda Kremlinului

La televiziunea rusă, imaginile surprinse cu drona în oraşul Mariupol, pus la pământ de armele invadatorilor, au fost comentate astfel de prezentatoare: „Naţionaliştii ucraineni l-au distrus în retragere”.

La o lună de la începutul războiului din Ucraina, numit „operaţiune militară specială” la Moscova, imagini cu oraşul Mariupol au fost difuzate în premieră la un post TV din Rusia. În fapt, oraşul de la Marea Azov este atacat de săptămâni de oamenii lui Putin, iar clădirile au fost distruse de bombardamente şi atacurile cu rachete de armata rusă.

Olesia Loseva, gazda unei emisiuni de ştiri zilnice, a comentat peisajul de coşmar: „Sunt imagini triste, desigur. O imagine înfricoşătoare”, explicând că „acele împuşcături sunt  trase în zone rezidenţiale, case. Putem vedea şi fum undeva acolo”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici