FOTO | Primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro au intrat azi pe traseu în Bucureşti. Pe ce linie circulă acestea

Pe lângă cele 400 de autobuze Euro 6 aflate în trafic, începând de marţi primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro, din cele 130 achizitionate cu finanţare nerambursabilă, vor circula pe traseul liniei 131, anunţă PMB.

8417 afișări
Imaginea articolului FOTO | Primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro au intrat azi pe traseu în Bucureşti. Pe ce linie circulă acestea

Sursa FOTO: Facebook PMB

Noile vehicule vor traversa zona centrală a Capitalei, respectiv Piaţa Romană, Calea Dorobanţi, Arcul de Triumf, Piaţa Presei, până la Complexul Comercial Băneasa.

Autobuzele sunt prevăzute cu funcţii special destinate persoanelor cu dizabilităţi, au instalatie de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum si un sistem informatic performant care permite furnizarea informaţiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real .

Conform graficului de livrare, toate autobuzele hibrid vor fi livrate până în ianuarie 2021.

Autobuzele au o capacitate de până la 100 de pasageri, 27 aşezaţi şi 65 în picioare.

Noile autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid au o garanţie de tip Full Warranty, de 8 ani şi 480.000 de km.

Valoarea contractului este de 195.268.331,70 lei, fără TVA. Finanţarea provine de la Administraţia Fondului pentru Mediu, în cadrul ”Programului privind îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, utilizând autovehicule mai puţin poluante în transportul public local de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici