Primele troleibuze Solaris cumpărate de PMB ajung de sâmbătă pe străzile Capitalei

De sâmbătă, primele troleibuze Solaris, din cele 100 achiziţionate de Primăria Municipiului Bucureşti, intră în circulaţie pe străzile Capitalei.

282 afișări
Imaginea articolului Primele troleibuze Solaris cumpărate de PMB ajung de sâmbătă pe străzile Capitalei

Sursă foto: Facebook/Nicuşor Dan

„6 noi troleibuze vor circula pe linia 93 - de la Valea Argeşului până la Gara de Nord, iar de luni alte 9 mijloace de transport noi vor intra şi pe linia 61, care leagă cartierul Militari de Piaţa Rosetti. Până la 1 martie vom avea 30 de troleibuze în circulaţie”, a spus Primarul General, Nicuşor Dan.

Troleibuzele Solaris au o lungime de 12 metri, aer condiţionat, rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă, podea coborâtă, prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile ale călătorilor, computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS şi comunicare online, sistem de informare audio-video şi sisteme de numărare a călătorilor.

Totodată, aceste troleibuze au o autonomie de 20 kilometri, având funcţia de autobuz pe trasee neelectrificate, iar conectarea/deconectarea la/de la reţeaua electrificată se face autonom, din cabina şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici