Primul caz de folosire a brăţării electronice de supraveghere: un bărbat agresiv cu iubita sa

Un bărbat care a fost agresiv cu iubita sa este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică, transmite Poliţia Capitalei.

1164 afișări
Imaginea articolului Primul caz de folosire a brăţării electronice de supraveghere: un bărbat agresiv cu iubita sa

Primul caz de folosire a brăţării electronice de supraveghere: un bărbat agresiv cu iubita sa

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 a fost sesizată, duminică, prin apel 112, că o femeie ar fi fost agresată de către concubinul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5.

Poliţiştii au mers la faţa locului, unde au luat legătura cu victima, care prezenta urme vizibile de violenţă.

După verificări, a fost găsit şi agresorul, care a fost condus la sediul Secţiei 17 Poliţie.

În cauză, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici