Principalul suspect pentru uciderea elevului de la Liceul "T. Vladimirescu", audiat la Poliţie

Principalul suspect pentru uciderea elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu" al cărui cadavru a fost găsit luni în scara unui bloc din sectorul 6 a fost ridicat de poliţişti şi dus la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiat, informează oficiali din Poliţie.

245 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect pentru uciderea elevului de la Liceul "T. Vladimirescu", audiat la Poliţie

Principalul suspect pentru uciderea elevului de la Liceul "T. Vladimirescu", audiat la Poliţie (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Suspectul, un bărbat, este bănuit că, luni după-amiază, l-a ucis pe elev în scara unui bloc de pe strada Cernişoara din sectorul 6.

Victima avea 16 ani şi învăţa la Liceul "Tudor Vladimirescu", au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au mai spus sursele citate.

Luni, în jurul orei 16.00, o persoană a sunat la 112, semnalând faptul că în scara unui bloc de pe strada Cernişoara se află un tânăr în stare de inconştienţă.

Iniţial, la faţa locului a venit un echipaj SMURD, care a constatat că persoana este decedată.

Ulterior, poliţiştii au constatat, după ce au întors cadavrul, că acesta are la spate două răni provocate, cel mai probabil, prin înjunghiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici