Probleme cu apa la Cluj. Zeci de localităţi din judeţ, victimele unei avarii

Locuitorii din zeci de localităţi din judeţul Cluj au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii, a informat vineri Prefectura Cluj.

231 afișări
Imaginea articolului Probleme cu apa la Cluj. Zeci de localităţi din judeţ, victimele unei avarii

Probleme cu apa la Cluj. Zeci de localităţi din judeţ, victimele unei avarii

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, Compania de Apă Someş a anunţat vineri că în timpul lucrărilor de deviere a râului Someşul Mic, pe raza localităţii Apahida, s-a produs o avarie şi este afectată alimentarea cu apă pentru consumatorii din mai multe localităţi.

Sunt afectaţi locuitorii din Apahida, Sânnicoară, Corpadea, Câmpeneşti, Sub Coastă, Dezmir, Pata, Bodrog, Boju, Cara, Morişti, Cojocna, Jucu de Mijloc, Parc Industrial Tetarom III, Jucu Herghelie, Jucu de Sus, Gădălin, Vişea, Borşa, Borşa-Cătun, Ciumăfaia, Giula, Chidea, Bădeşti, Răscruci, Bonţida, Iclod, Livada, Orman, Fundătura, Iclozel, Corneşti, Lujerdiu, Morău, Bârlea, Tioltur, Stoiana, Luna de Jos, Dăbâca, Pâglişa, Aluniş, Ghirolt.

Angajaţii Companiei de Apă şi ai constructorului intervin pentru a relua alimentarea cu apă potabilă în cât mai scurt timp.

„În conformitate cu mesajele transmise şi până acum, recomandăm consumul de apă în mod cumpătat, având în vedere perioadele caniculare şi datele prognozelor meteorologice din perioada următoare, pentru a preveni posibilele limitări de alimentare cu apă potabilă”, a mai transmis Prefectura Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apă,
avarie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici