Probleme în centrele sociale din Bucureşti: zeci de unităţi au fost închise, nereguli sunt aproape peste tot

  • Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti-Ilfov a găsit nereguli în aproape toate centrele sociale verificate din Sectorul 2 al capitalei.
  • Peste 20 de unităţi au activitatea suspendată.
252 afișări
Imaginea articolului Probleme în centrele sociale din Bucureşti: zeci de unităţi au fost închise, nereguli sunt aproape peste tot

Sursa foto: Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti-Ilfov

În urma controalelor făcute de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, au fost găsite nereguli la 31 de centre din totalul de 32 verificate. În principal este vorba despre mizerie, mobilier vechi şi spaţii neconforme. A fost şi un caz în care au fost descoperite ploşniţe, iar într-un centru, cabinetul medical era amplasat pe zona unei foste toalete.

Ca urmare, au fost stabilite 19 măsuri de oprire temporară a prestării serviciilor, trei propuneri de închidere a unităţii pentru o perioadă de la 6 la 12 luni, o propunere de închidere a unităţii pentru o perioadă de până la 6 luni, o propunere de închidere definitivă a unităţii şi patru decizii de remediere a deficienţelor.

În total, au fost aplicate nouă avertismente şi 37 de amenzi contravenţionale în cuantum de 242.000 lei, au mai anunţat comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici