Probleme pe Autostrada Soarelui, la final de minivacanţă: Dalele s-au dilatat din cauza căldurii | VIDEO

Echipele de intervenţie rapidă ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) acţionează, la ora transmiterii ştirii, pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii, potrivit unui comunicat al instituţiei.

2361 afișări
Imaginea articolului Probleme pe Autostrada Soarelui, la final de minivacanţă: Dalele s-au dilatat din cauza căldurii | VIDEO

Sursa VIDEO: CNAIR

"Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, un rost de dilataţie a ridicat două dale de beton, din cauza căldurii. Echipele de intervenţie rapidă ale CNAIR acţionează în prezent pentru remedierea problemei, fiind restricţionată prima bandă a direcţiei Bucureşti-Constanţa, estimându-se că intervenţia va dura până la ora 14:00. Zona este semnalizată corespunzător şi a fost instituită restricţie de viteză de 40 km/h", anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit estimărilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), intervenţia va dura până la ora 14.00.

Zona a fost semnalizată corespunzator şi a fost instituită o restricţie de viteză de 40 km/h.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă cu prudenţă, respectând restricţiile instituite temporar, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat

Traficul a fost reluat, la ora transmiterii ştirii, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, unde prima bandă fusese restricţionată, deoarece două dale de beton se dilataseră din cauza căldurii, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, unde prima bandă fusese restricţionată, deoarece 2 dale de beton s-au ridicat, din cauza căldurii", anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii spun că momentan nu sunt probleme de fluenţă, însă se estimează că valorile de trafic vor creşte orele următoare pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, întrucât mulţi turişti se vor întoarce acasă din staţiunile de pe litoral.

Taguri:
autostrada,
cnair,
a2

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici