Procurorii au cheltuit în ancheta europarlamentarului Becali 33.000 de lei

Procurorii au cheltuit în ancheta europarlamentarului George Becali 33.000 de lei, bani ce se vor tranforma în cheltuieli de judecată, şi care vor fi suportaţi de cei acuzaţi, în cazul în care aceştia sunt condamnaţi definitiv în proces.

14 afișări
Imaginea articolului Procurorii au cheltuit în ancheta europarlamentarului Becali 33.000 de lei

Procurorii au cheltuit în ancheta europarlamentarului Becali 33.000 de lei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

În finalul rechizitoriului, prin care europarlamentarul George Becali a fost deferit justiţiei pentru trei acuzaţii de sechestrare persoane, procurorii arată că cheltuileile judiciare ocazionate de această anchetă sunt de 33.000 de lei, sumă ce va fi suportată de către cei inculpaţi.

Procurorii mai arată că instanţa de judecată urmează a aprecia asupra luării măsurii de siguranţă a confiscării unui pistol pistol marca "Walther", cu două încărcătoare, folosit de către Marcel Popa, pentru a imobiliza pe unul din cei trei bărbaţi sechestraţi pentru furtul Mercedesului lui Gigi Becali.

Arma a fost depusă la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la Serviciul Cazier Judiciar Şi Evidenţă Operativă.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au dispus, vineri, trimiterea în judecată a europarlamentarului Gigi Becali, alături de un poliţist şi cinci gărzi ale sale, toţi implicaţi în sechestrarea a trei bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici