Procurorul Oana Hăineală spune că nu va candida pentru funcţia de procuror-şef al DNA

Procurorul Oana Hăineală, în prezent şeful Corpului de Control al Ministerului Justiţiei, a declarat că nu intenţionează să candideze pentru funcţia de procuror-şef al DNA, deşi iniţial au fost lansate în spaţiul public astfel de afirmaţii.

548 afișări
Imaginea articolului Procurorul Oana Hăineală spune că nu va candida pentru funcţia de procuror-şef al DNA

Procurorul Oana Hăineală spune că nu va candida pentru funcţia de procuror-şef al DNA

„Nu voi candida pentru funcţia de procuror-şef al DNA”, a declarat procurorul Oana Hăineală, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

„Am fost procuror şef al DNA timp de 5 ani şi tot ce am realizat am consemnat într-un raport care va fi făcut public în cel mai scurt timp şi va putea fi studiat pe site", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la scurt timp după anunţul privind revocarea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici