Produse lactacte expirate, găsite într-un supermarket din Capitală

Inspectorii sanitar-veterinari au găsit într-un supermarket din Capitală produse lactate expirate, astfel că unitatea a fost amendată cu 25.000 de lei, iar pentru că spaţiile de depozitare erau insalubre, nu mai poate expune în acestea produse alimentare până la remedierea neregulilor.

283 afișări
Imaginea articolului Produse lactacte expirate, găsite într-un supermarket din Capitală

Produse lactacte expirate, găsite într-un supermarket din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Inspectorii au controlat supermarketul G'market Vitan după ce au primit, la Call Center, o sesizarea în care se semnala faptul că în unitate sunt vândute produse alimentare cu termen de valabilitate depăşit, potrivit Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

În urma controlului, inspectorii au găsit produse lactate expirate, expuse la vânzare.

Spaţiile destinate depozitării erau întreţinute necorespunzător, fără respectarea normelor de igienă, fapt pentru care s-a dispus interzicerea depozitării produselor alimentare în aceste spaţii.

Societatea a fost amendată cu 25.000 de lei şi este monitorizată de inspectorii sanitari.

După ce unitatea îşi va remedia deficienţele, poate solicita Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti o evaluare în vederea ridicării sancţiunii de interzicere a depozitării, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici