Profesoară condamnată la 2 ani cu suspendare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev

O profesoară de engleză de la o şcoală generală din judeţul Alba, trimisă în judecată pentru act sexual cu un minor, a fost condamnată, luni, de prima instanţă, la 2 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce şi-a recunoscut vina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

24681 afișări
Imaginea articolului Profesoară condamnată la 2 ani cu suspendare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev

Profesoară condamnată la 2 ani cu suspendare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev

O femeie în vârstă de 38 de ani, din Alba, care a fost trimisă în judecată pentru că întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în timp ce era profesoară de engleză la Şcoala Generală din satul Săliştea, judeţul Alba, a fost condamnată, luni, de Judecătoria Alba Iulia, la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Profesoara este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută în februarie de poliţişti care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informaţii aflate de şeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relaţie sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.

Procurorii spuneau atunci că femeia ar fi întreţinut relaţii sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, în trei zile diferite.

 

Taguri:
profesor,
condamnare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici