Profesoara din Braşov găsită strangulată pe Transfăgărăşan, ucisă pentru bani din moşteniri

Profesoara din Braşov găsită strangulată pe Transfăgărăşan ar fi fost ucisă pentru bani din moşteniri, respectiv câteva sute de mii de lei, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse judiciare.

3635 afișări
Imaginea articolului Profesoara din Braşov găsită strangulată pe Transfăgărăşan, ucisă pentru bani din moşteniri

Profesoara din Braşov găsită strangulată pe Transfăgărăşan, ucisă pentru bani din moşteniri (Imagine: Mihai dascalescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că profesoara din Braşov ar fi fost ucisă pentru sume de ordinul sutelor de mii de lei, bani proveniţi din moşteniri.

Potrivit surselor citate, profesoara de sport din Braşov ar fi avut sume mari de bani, de ordinul sutelor de mii de lei, din moşteniri, de care nepotul său, reţinut pentru omor, ar fi ştiut şi le-ar fi dorit pentru sine.

Nepotul femeii, alături de doi presupuşi complici din Zărneşti, ar fi pus la cale un plan prin care profesoara, constrânsă, să le spună unde ţine banii, însă, cum femeia a refuzat să le divulge secretul, ar fi omorât-o.

Profesoara de sport din Braşov a fost găsită moartă în 9 mai, cu urme de lovituri pe corp, pe Drumul Naţional 7 C - Transfăgărăşan, la aproximativ 15 metri de şosea. În 19 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au decis reţinerea nepotului profesoarei, existând indicii că acesta ar fi omorât-o pe femeie, cu atât mai mult cu cât ar fi ameninţat-o de mai multe ori că o va ucide.

Joi, alţi doi bărbaţi din Zărneşti au fost reţinuţi pentru uciderea profesoarei, fiind suspectaţi că, alături de nepotul femeii au pus la punct un plan pentru a obţine bani de la aceasta. Surse judiciare declarau corespondentului MEDIAFAX că cei doi bărbaţi din Zărneşti au 23, respectiv 65 de ani.

Mai mulţi poliţişti ai SIC Sibiu au fost mobilizaţi la Braşov pentru cercetarea crimei în cazul profesoarei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici