Profesor universitar, ucis în propria locuinţă. Cine este principalul suspect

Un bărbat de 65 de ani, profesor universitar din Baia Mare, a fost descoperit, marţi, mort în locuinţa sa. A fost deschisă o anchetă pentru omor în acest caz, surse judiciare susţinând că principalul suspect ar fi fiul dascălului, transmite corespondentul MEDIAFAX

3479 afișări
Imaginea articolului Profesor universitar, ucis în propria locuinţă. Cine este principalul suspect

Profesor universitar ucis în propria locuinţă. Cine este principalul suspect

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că ancheta este coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

”Avem un caz. Este un bărbat de 65 de ani din Baia Mare găsit decedat marţi dimineaţă în propria locuinţă şi care prezenta urme de violenţă. Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, am spus Meteş.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că procurorul de caz se află în cercetare la locul faptei împreună cu poliţişti judiciarişti.

”Am fost sesizaţi despre săvârşirea unui omor”, a spus Gabor.

Surse judiciare au afirmat că bărbatul omorât ar fi un profesor universitar din Baia Mare, principalul suspect fiind fiul acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici